Private Banking|Professional Solutions|Investment Management|Investment Banking|Over ons
Contact
Inloggen
  • Oplossingen
  • Voor wie
  • Kennis & Inspiratie
ID CHECK

Uitleg ID Check voor Android

Om gebruik te maken van de diensten van Van Lanschot Kempen moet u zich identificeren. Dit doet u gemakkelijk via de digitale ID Check. Het is snel én veilig.
Stap 1

Download de Banking App en start ID Check

Download de Banking App in de Play Store en klik op 'Begin Identiteitscontrole'. Als u reeds de Banking App heeft geïnstalleerd en geregistreerd bent, klik dan op 'Instellingen' en vervolgens op de optie 'Account toevoegen'.

Download in Play Store
Stap 2

Invitatiecode

Toets de invitatiecode in die u heeft ontvangen van uw banker. Elke invitatiecode is uniek en gekoppeld aan een specifiek persoon. Let erop dat u de code gebruikt die gerelateerd is aan degene die de ID Check gaat doen.

Stap 3

Scan uw ID-document

De app gebruikt de camera van uw apparaat om een foto te maken van het door u gekozen ID-document. De app neemt de foto automatisch wanneer het ID goed in beeld is. Volg de suggesties in het scherm voor een beter resultaat.

Documenten

Het type documenten dat wij ondersteunen

Op Android ondersteunen we het gebruik van paspoort, ID-kaart en rijbewijzen met een uitgiftedatum na 2014.

Stap 4

Maak een selfie

De app gebruikt de camera van de smartphone om een foto van uw gezicht te nemen. Volg de tips en instructies op het scherm om de meest effectieve foto te nemen. De foto wordt automatisch gemaakt als u knippert met uw ogen.

Tips

Bereid een selfie voor: do's en don'ts

De app maakt een foto van uw gezicht om het te vergelijken met dat op uw ID-document. Volg deze tips voor een optimaal resultaat:

✔ Centreer uw gezicht in het ovale frame
✔ Houd een neutrale gezichtsuitdrukking aan
✔ Knipper met uw ogen als u klaar bent

X Draag geen sjaal of hoed
X Draag geen bril

Afronding

Klaar!

U hebt alle stappen met succes doorlopen en ons systeem zal de resultaten doorsturen naar uw banker. Hij of zij neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen die hier niet zijn beantwoord?

Neem contact met ons op

Volledig gefocust op uw toekomst

Private Banking
  • Kantoren
  • Ondernemers
  • Medici
  • Executives
  • Business Professionals
  • Vermogensregie
  • Filantropie Services
  • Voorwaarden
  • Private Banking - België
  • Private Banking - Zwitserland

PROFESSIONAL SOLUTIONS
Investment Management
INVESTMENT BANKING

© Van Lanschot Kempen NV 2024Over onsVeilig bankierenPrivacy & cookiesDisclaimer